Les qüestions de la segona fase a Segona Catalana

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 14/03/2023
Les qüestions de la segona fase a Segona Catalana
Fotògraf: Derar / CF Begur
El proper cap de setmana del 25-26 de març comença l'etapa decisiva de la categoria
El punt final de la primera fase a Segona Catalana ha tancat la primera part de la temporada 2022 - 2023. Ara bé, aquesta mantindrà un lligam estret amb la segona part del curs, que començarà el proper 25 de març. Aquest cap de setmana hi haurà jornada de descans.

La gran diferència amb la temporada anterior són les puntuacions. Aquest curs es valora la feina feta durant els primers sis mesos de competició i es mantenen els punts (també els gols). La desaprovació amb aquesta normativa de no mantenir el curs durant la temporada anterior va empipar força els equips de Girona, Lleida i Tarragona, i l'FCF ha corregit aquesta norma, valorant la feina feta durant el primer tram del curs.


D'altra banda, les targetes i els cicles d'amonestacions també s'arrosseguen, és a dir, si un jugador va veure la cinquena targeta groga al darrer partit de la primera fase, no podrà jugar el primer enfrontament de la segona fase. Mateix criteri amb les targetes vermelles i sancions.

La part que no s'arrossegarà seran els average particulars entre els equips. Aquests s'anul·len i els conjunts que tinguessin guanyats els duels directes amb els mateixos rivals en aquesta nova lliga, hauran de tornar a recuperar-lo. 


Finalment, el partit pendent de la darrera jornada de lliga entre CF Cubelles i UD Vista Alegre es disputarà aquest proper dissabte 18 de març (17:00h) i, previsiblement, l'FCF publicarà els nous calendaris entre dimarts 21 i dimecres 22 de març, després de tancar-se l'expedient de la jornada 22 per part del Comitè de Competició.
TORNA
Et pot interessar
Les qüestions de la segona fase a Segona Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB