L'Escola Pía Terrassa vol recuperar el seu ascens a Tercera Catalana

TERCERA CATALANA
Per Redacció el 07/09/2022
L
Fotògraf: Escola Pía Terrassa
L'FCF li va oferir una vacant a l'Anoia, però el club terrassenc ho va rebutjar...ara, volen lluitar per la plaça del Navàs al grup del Bages
A poc més de 10 dies perquè comenci la temporada 2022 - 2023, encara estem parlant d'ascensos de categoria. Viure aquesta situació no és gens agradable, però encara ha de ser més intens i difícil de pair lluitar per recuperar un ascens que et van oferir, però no podies acceptar. 

L'FCF va comunicar a l'Escola Pía Terrassa a finals del mes de juliol que podia acceptar la plaça que deixava vacant el CE Òdena al grup 12 de Tercera Catalana. Una alegria moderada, ja que el club no es va plantejar en cap cas acceptar una plaça amb una mitjana total de 100 quilòmetres de distància cada desplaçament. 

"Vam transmetre a l'FCF que nosaltres renunciàvem a aquella plaça que ens oferia, però que des del club ens plantàjavem qualsevol altra vacant que es pogués produir a la delegació del Vallès o també al Bages. No ens podem permetre desplaçaments de 100 quilòmetres cada 15 dies", transmet Gerard Paz, secretari del club vallesà. 


Tot i que l'Escola Pía Terrassa encara no tenia cap notificació oficial per part de l'FCF, des de Competició ens confirmen que el Pía Terrassa va renunciar i que ja no li pertoca aquesta plaça. Ara bé, el club ha començat a moure fils arran de l'ascens del CE Navàs, equip de la delegació Bages - Berguedà. Hi ha una vacant al grup 7. A l'Escola Pía Terrasa li interessa. 

"No és just que no ens ofereixin aquesta nova vacant. Entenem que tenim millor coeficient que altres segons classificats i no existeixi aquesta possibilitat d'ascens. Vam comunicar a l'FCF que si hi havia una plaça en aquesta delegació ho acceptaríem", afegeix Paz. 


Anteriorment, el Palillo FC també va renunciar a la plaça que va deixar vacant el CE Cabrils i que finalment va acceptar el CE Sant Miquel de Balenyà, equip d'Osona que competirà al Maresme. Atlanta El Raval i Rocafonda també haurien renunciat a la seva plaça de l'Òdena i el Badia B sí la va acceptar. 

Durant aquesta setmana, el Pía Terrassa intentarà lluitar per recuperar les seves opcions d'ascens, tot i que no és una situació gens fàcil d'aconseguir. Els nous candidats a aquesta plaça ja són els darrers millors segons de Barcelona: PB Anguera B, At. Poble Nou B, Montesquiu i Gironella B, amb aquest darrer equip com a únic conjunt de la delegació del Bages - Berguedà. 
TORNA
Et pot interessar
L'Escola Pía Terrassa vol recuperar el seu ascens a Tercera Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB