Lluís Camprubí, vicepresident Berga: "La decisió de Pep Torres ens va sobtar a la Junta Directiva"

SEGONA CATALANA
Per Lourdes Pérez el 17/12/2021
Lluís Camprubí, vicepresident Berga: "La decisió de Pep Torres ens va sobtar a la Junta Directiva"
Fotògraf: CE Berga
Christian Fernández, coordinador de futbol 7, va debutar diumenge al derbi del Berguedà davant l'Avià amb un empat (1-1)
La dimissió de Pep Torres al capdavant del primer equip del CE Berga el passat 28 de novembre, després de caure a Sabadell contra el Can Rull (grup 4 de Segona Catalana), va sorprendre la Junta Directiva del conjunt del Berguedà. Torres va comunicar la decisió als seus jugadors. Que tant ell com el cos tècnic que l'acompanyava posaven fi a la seva etapa. "Érem conscients que els resultats no acabaven de sortir i que el joc no acompanyava, però no ens esperàvem que plegues aquell dia", explica el vicepresident Lluís Camprubí a GolCat.

La junta directiva, que no s'esperava aquesta decisió, va adonar-se de seguida que no podien perdre el temps buscant un nou entrenador per fer front a la temporada. "És una situació que sobta. Som una junta nova i no sabíem ben bé com havíem d'actuar davant d'això. Però ràpidament vam dir "ostres" que això segueix i hem de buscar un entrenador per les pròximes setmanes". 

Per aquest motiu van començar a buscar un entrenador des del minut en què van saber-ho. Lluís comparteix que "un nou entrenador és sempre un impuls" i que d'alguna manera o altre ha de ser bo.

Pep Torres, un any al capdavant de l'equip


Pep Torres va començar a dirigir l'equip l'any passat però, a causa de la pandèmia, el seu equip només va disputar en una jornada a Segona Catalana. L'exentrenador va expressar a través de Twitter, que "com a entrenador no hauria plegat, però que com a persona del club va entendre que si plegava ajudava a la directiva i a l'equip".


A més, també va mostrar el seu suport al nou entrenador, Christian Fernández i, com sempre, al CE Berga. El vicepresident ha confessat a GolCat que per a ell el Pep és un gran entrenador i "que no hagués acabat de funcionar amb aquest equip no significava que no fos un bon entrenador".

El Berga sempre tindrà les portes obertes al seu ja exentrenador per tornar quan ell ho consideri o, si més no, hi segueixi vinculat: "Li deixarem les portes obertes perquè és una persona que ha estat molt i molts anys aquí, i volem que hi segueixi. Una cosa no treu l'altre". 

Camprubí pensa que l'equip berguedà tenia un equip per estar bastant amunt, amb una bona dinàmica, però que els resultats han mostrat que les coses no han anat gaire bé. "Ara estem lluitant per ser a mitja taula i creiem que amb aquest impuls que ens ha de donar el nou entrenador ho podem aconseguir", expressa Lluís de forma optimista.


També transmet la incertesa que van sentir els jugadors, ja que "sent amateurs no sabien què passaria". Des de la junta directiva, van procurar calmar les aigües explicant quina era la situació i que de seguida tindrien un nou entrenador.

Una nova etapa amb Christian Fernández


Christian Fernández és un entrenador del club, que es feia càrrec de la coordinació del futbol 7. La junta va oferir aquesta oportunitat a un home de la casa i van pensar que podia ser un molt bon entrenador del qual podien explotar-ne el potencial. Per a Camprubí, el projecte esportiu actual del Berga és a llarg termini, amb un bloc de jugadors molt joves. "Creiem que el Christian sabrà treballar amb aquest equip, i aquests jugadors seran millors amb el pas dels anys", contextualitza. 

L'equip sembla estar motivat en aquesta nova etapa, amb la idea que les coses aniran bé i, tal com diu Lluís, "cal confiar en el Christian i en l'equip": "Li desitgem el màxim de victòries amb el primer equip". El cap de setmana passat, l'equip va viure un derbi contra l'Avià, amb empat final a un (1-1).


El vicepresident també puntualitza que alguns jugadors clau es troben lesionats i que eren tots a la banqueta. "Si s'hagués pogut comptar amb tots ells, aquest partit l'hauríem guanyat segur. Vam tenir moltes opcions de guanyar-lo".
TORNA
Et pot interessar
Lluís Camprubí, vicepresident Berga: "La decisió de Pep Torres ens va sobtar a la Junta Directiva"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB