Luri Sorroche, amb l'objectiu de portar el Sitges a Primera Catalana

SEGONA CATALANA
Per Minerva Pacheco el 17/11/2021
Luri Sorroche, amb l
Fotògraf: UE Sitges
Luri Sorroche és entrenadora de futbol i té un objectiu molt clar a la vida: arribar a dirigir un equip professional
La vilanovina Luri Sorroche (Vilanova i la Geltrú, 1990) ha decidit encapçalar aquest curs el primer equip de la UE Sitges, conjunt del grup 2 de Segona Catalana. Després de passar pel Moja, Luri arriba al Sitges amb molta il·lusió i preparada per aconseguir més èxits esportius

L’oferta arriba a través d’una persona que conec que és l’Àngel Calvo, director Esportiu del club. Em va fer molta il·lusió que m’ho oferís després de tants anys que el conec. El projecte era molt ambiciós, tal com a mi m’agrada”, comenta Luri. 

Aquest any és el seu primer debut com a entrenadora a Segona Catalana i se sent molt a gust amb el club, tant amb l’staff tècnic, la junta directiva com amb els jugadors. 

Amb 18 punts, 6 partits guanyats - de 7 disputats - i una única derrota, el Sitges es troba en primera posició a la Lliga, a 4 punts del segon, el Terlenka Barcelonista

En les últimes dues temporades, l’equip ha ambicionat amb l’ascens a Primera, però la pandèmia ho ha impedit. Aquesta temporada, no ho deixaran escapar i l’entrenadora ho té ben clar: “Jo sí que ho veig, veig al Sitges a Primera Catalana, i estem treballant molt dur per aconseguir aquest ascens i tant de bo es donin les circumstàncies idònies per poder assolir-ho”. 


Amb el bloc de futbolistes que hi ha, entre ells algunes cares noves, l’equip treballa sempre per aconseguir els tres punts cada setmana i arribar així a l’objectiu final: pujar a Primera Catalana.

La passió de Luri és ser entrenadora i quan no ha trobat sortides a Espanya, ha hagut d’anar fora a recórrer món. Ha entrenat en Estats Units, la Xina i l'Índia i sempre a equips masculins, però mai descarta entrenar a algun equip femení. “Sempre he dit que m’agradaria entrenar al futbol professional, per tant si aquest futbol professional resulta que és un equip femení o una selecció femenina doncs valoraria l’opció encantadíssima”.


L’entrenadora del Sitges, és l’única dona que dirigeix un sènior masculí amateur a Catalunya, fet que, malauradament, és notícia arreu del país. Les oportunitats són complicades per a qualsevol entrenadora que es vol dedicar a aquest món, però Luri anima a totes aquelles persones a intentar-ho i a aconseguir allò que tant volen, perquè amb treball, il·lusió i sacrifici tot s’aconsegueix. 

Molta sort i encerts, Luri!
TORNA
Et pot interessar
Luri Sorroche, amb l'objectiu de portar el Sitges a Primera Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB