Palacios: "Superar el tall dels avals ja va ser un triomf"

PRIMERA CATALANA
Per Redacció el 19/05/2022
Palacios: "Superar el tall dels avals ja va ser un triomf"
Fotògraf: El Canvi de Debò
Eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol: Entrevista al candidat Pep Palacios

La candidatura de Pep Palacios a la presidència de la Federació Catalana de Futbol ha estat la gran sorpresa que ha sobtat a les altres tres candidatures perquè superés el tall dels avals i es  proclamés candidatura oficial.  


L’excampió de l'ACB amb el FC Barcelona d'Aíto García Reneses la temporada 1987/88 i actual president de l’Atlètic Sant Just va fer un cop sobre la taula el passat 6 de maig quan va ser proclamat candidat, i ha afirmat als micròfons de GolCat que "superar aquell tall d'avals ja va ser un triomf".


Som l’únic bloc d’aquestes eleccions que no hem estat ni a l’FCF ni a la RFEF. Som al voltant de vint presidents de clubs que volem un canvi. Vaig arribar accidentalment a la presidència de l’Atlètic Sant Just fa 12 anys i l’esport m’ha donat molt, és per això que tot aquest moviment és una forma de tornar-ho a la societat”, ha afirmat.Les diferents actuacions que es van produir en les darreres Assemblees de l’FCF han fet que Pep Palacios es plantegés seriosament presentar-se per a la presidència. “M’he trobat amb una FCF que no m’esperava. Havia vist en les Assemblees que la gent no es queixava. Semblava unes assemblees del partit comunista de Corea del Nord, amb totes les paperetes del mateix color”.


Vam començar a ser molt crítics durant la pandèmia, quan es van confirmar ascensos al futbol amateur, però no al futbol base. Va ser un fet absolutament discriminatori”, ha assegurat Palacios, tot i que també ha tingut temps per dir la seva contra altres candidatures: “És cínic dir que la candidatura d’Alex Talavera defensen els clubs petits. És mentida. Molts clubs del Baix Llobregat ho patim. Amb 12 anys que porto des que vam fundar el club, el Cornellà ens ha fitxat més de 200 jugadors, i ha intentat fitxar més de 500”.Pensàvem que passaríem el tall. Ara ja ens creiem guanyadors després d’haver-ho aconseguit sense mitjans, sense regalar vicepresidències ni càrrecs. Només amb un programa que ha agradat molt”, ha finalitzat.


TORNA
Et pot interessar
Palacios: "Superar el tall dels avals ja va ser un triomf"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB