Responsabilitat social i homenatges del Racing Vallbona a la 'Vallbonera'

SEGONA CATALANA
Per Redacció el 21/02/2023
Responsabilitat social i homenatges del Racing Vallbona a la
Fotògraf: Racing Vallbona CF
El club de Nou Barris organitza un torneig solidari i homenatja la feina social dels seus col·laboradors
La feina social del Racing Vallbona ha tornat a demostrar que el futbol és tot un exemple de cohesió social, solidaritat i eina per entrellaçar lligams i amistats

Durant aquesta darrera setmana, el club de Nou Barris ha viscut les dues de les tres grans jornades de la temporada: presentació dels equips de la temporada 2022 - 2023 i organització del torneig 'Márcale Un Gol a la Esclerosis Múltiple'. L'altre gran organització és el Torneig Memorial Laura Escuder.

L'objectiu del torneig solidari, disputat aquest cap de setmana anterior a la 'Vallbonera', era conscienciar sobre l'Esclerosi Múltiple i recaptar fons per la investigació i lluita contra aquesta malaltia. La Fundació Esclerosi Múltiple va ser l'organització solidària escollida per part del club.

Monopol, Levante Las Planas, Unificación Llefià, Pomar, Turó Peira, Base Montcada, Alzamora, Ripollet, UE Rubí, Cerdanyola, CE Sabadell, Aristoy, At. San Juan Montcada i Stoitchkov van ser els equips convidats al torneig solidari. 


El Levante LP va ser el campió en categoria Prebenjamí, el Ripollet en categoria Benjamí i els equips Aleví B i Aleví C en categories federats i Consell, respectivament. A més a més, els Veterans també van disputar el seu partit solidari davant l'Stoithkov i el primer equip contra el San Juan Atlético Montcada.

"S'ha de reconèixer que el torneig va ser tot un èxit. Des del primer dia, divendres, fins al diumenge a la tarda, quan es van jugar els darrers partits amateurs i veterans. Més enllà de la disputa dels partits, hi va haver molt bona presència de públic", valora Dani Baena, coordinador del futbol base del Racing Vallbona. 

Des del del Racing Vallbona es mostren "molt agraïts per la solidaritat i col.laboració" per part de les persones que van aportar el seu gra de sorra. Així mateix, el col.lectiu arbitral també va voler participar en la recaptació.


Reconeixements i homenatja al trident Palomo, Valera i Fernández


D'altra banda, el club també va aprofitar la jornada de presentació del club per reconèixer públicament la feina social, la majoria de les vegades invisible, de la gent que integra el Racing Vallbona.

"La presentació del club va ser una jornada molt positiva, amb homenatges. El club va voler homenatjar als jugadors que integren l'equip de veterans. Des de les entitats s'ha de valorar la trajectòria i feina dels jugadors als clubs. A més a més, també vam homenatjar Merche, una col·laboradora fidel amb l'equip dels veterans", reconeix Baena.

A més a més, encara hi hauria un homenatja molt més especial i emotiu. "També vam sorprendre tres persones molt importants al club: José Palomo, president,  Rafael Valera, secretari, i Alfredo Fernández, tresorer. Són tres persones amb una vida absolutament implicada al club en cos i ànima i desinteressadament. La festa del club s'havia de tancar amb aquest les persones que estan, estaran i ho donaran tot sempre pel Racing Vallbona", conclou el coordinador del futbol base del Racing Vallbona. 

Què és la Fundació Esclerosi Múltiple?


La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida diària de les persones i el seu entorn i manté una aliança amb el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) a Barcelona on té un centre neurorehabilitador.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Hi ha entre dues i tres vegades més dones amb esclerosi múltiple que homes. Aquesta malaltia és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit.
TORNA
Et pot interessar
Responsabilitat social i homenatges del Racing Vallbona a la 'Vallbonera'
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB