Sergio Rodríguez, el pitxitxi del Naise Barcelona: 26 gols en 13 partits

QUARTA CATALANA
Per Marc Mata el 18/01/2022
Sergio Rodríguez, el pitxitxi del Naise Barcelona: 26 gols en 13 partits
Fotògraf: Naise Barcelona
El 70% dels gols del seu equip porten el seu nom i lidera l'equip al grup 12 de Quarta Catalana
El Naise Barcelona, conjunt del grup 12 de Quarta Catalana, té un dels millors 'killers' del futbol territorial català i de la comarca del Vallès Occidental. Parlem de Sergio Rodríguez Romero, davanter nascut a Barberà del Vallès i que defensa la samarreta del Naise. 

Des dels 5 anys, Rodríguez juga a futbol i ha passat per diversos equips com Barberà, Espanyol, Mercantil, Sabadell... Ell solet porta 26 gols en 12 partits i això representa el 70% dels gols de l'equip vallesà (38). A GolCat parlem amb ell i coneixem la seva història.

Qui és Sergio Rodríguez i com té aquesta motivació pel futbol?
Soc una persona tranquil·la, humil, treballadora i a qui li agrada el futbol des de molt petit. Des dels quatre anys he estat jugant a futbol cada any, la meva família és molt futbolera i el meu germà és futbolista. Des de sempre m'ha agradat el futbol i espero que duri.

Has defensat la samarreta diversos equips.
Sí, vaig començar a jugar en el meu poble, al FC Barberà Andalusia. Després, a l'etapa de Benjamí vaig fer bastants gols i un equip que es va interessar per mi va ser l'Espanyol. Més tard vaig passar al Mercantil, al Sabadell, vaig tornar al Barberà a jugar el meu darrer any de juvenil i aquí va acabar la meva etapa de futbol base.


Com valora la seva trajectòria futbolística?
El que més he buscat sempre és la diversió, divertir-me. El futbol sempre m'ho he pres com un joc i no com arribar a ser alguna cosa més. Sempre ha estat gaudir de cada moment, de cada dia, de cada entrenament, de cada partit... i sempre he buscat estar rodejat de cada persona i de gent amb la que compartir l'esport i el dia a dia. A l'esport amateur sempre s'acostuma a compaginar l'esport amb estudis o feina.

Suposo que també és el seu cas. És complicat?
Sí. Sempre busques poder compaginar-ho, sobre tot amb els partits i els horaris. Demanar favors perquè et deixin canviar torns i puguis anar al partit. Faig torns llargs entre setmana que fan que vagis cansat a l'entrenament... però com t'agrada vas a entrenar amb ganes i treus forces d'on sigui.


Creu que el futbol és un esport complicat i que la violència en categories més regionals ho embruta?
Té les seves coses complicades, però no crec que sigui complicat, al final és anar i fer el que t'agrada i jugar. He estat jugant durant diverses temporades a Tercera Catalana en grups de barris més conflictius. Crec que abans hi havia més violència, ara una mica menys, però això ho embruta força. Anar a un camp de futbol no és per barallar-te amb ningú, ni a discutir o a buscar barallar o guerra i m'he trobat amb això i embruta bastant el que és el futbol.

Ha jugat en diversos equips de Tercera, però ara ho fa al Naise de Quarta i amb 26 gols en 13 partits. Tot un pitxitxi del futbol català. Què li sembla? 
Sempre he estat en categories inferiors al que pot ser és el meu nivell, però així també sóc feliç pel que tinc al meu voltant. Tenir un entrenador que et doni confiança, que et deixi fer, que confiï plenament, tenir uns companys que et valorin, que et donin assistència, que sàpiguen qui ets... per a mi això és molt important. Per això he estat així, en categories més baixes i sempre faig molts més gols.


Ha tingut ofertes d'altres equips que estiguin en categories més altes?
Sí que he rebut. Dono gràcies perquè anys anteriors ja m'estaven seguint, des que vaig començar el primer any d'amateur. Al final estic aquí i ara de moment, a no ser que m'arribi una gran oferta, prefereixo quedar-me a on estic i no deixar a l'equip tirat. Em vaig comprometre a estar amb ells fins a final de temporada. Encara que agraeixo molt aquestes ofertes.
TORNA
Et pot interessar
Sergio Rodríguez, el pitxitxi del Naise Barcelona: 26 gols en 13 partits
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB