Sports&Landscape, instal·lació sostenible de gespa artificial

GENERAL
Per Redacció el 04/10/2022
Sports&Landscape, instal·lació sostenible de gespa artificial
Fotògraf: Sports&Landscape
Empresa amb 30 anys d'experiència especialitzada en sostenibilitat a instal·lacions esportives i superfícies de gespa artificial, per a ús esportiu, lúdic o decoratiu
Al món del futbol hi ha desenes de factors que els jugadors han de tenir en compte a l'hora de la pràctica esportiva. Hi ha alguns que depenen directament del seu rendiment i d'altres factors que també són determinants per al desenvolupament dels entrenaments i els partits.

La gespa és un dels elements fonamentals i, per aquesta raó, a partir de la temporada 2022 - 2023 coneixerem una mica més amb detall aquest actor que envolta de forma directa el futbol i també el seu impacte als jugadors.

Amb Sports&Landscape by  Ignasi Senabre, empresa jove però una direcció amb 30 anys d'experiència especialitzada en sostenibilitat a instal·lacions esportives i superfícies de gespa artificial, per a ús esportiu, lúdic o decoratiu, coneixerem aquest món desconegut, però vital per a la bona practica esportiva.

Què és Sports&Landscape by Ignasi Senabre?


Després d'una llarga trajectòria en aquest sector, es va fundar Sports&Landscape by Ignasi Senabre l'any 2017, convençuts de la necessitat d'oferir un servei integral d'assessoria especialitzada en sostenibilitat per a instal·lacions esportives, terrenys de joc i altres superfícies d'exteriors.

Durant aquests anys, han instal·lat més de 200.000 metres quadrats de gespa artificial, enfocats a la creació d'un impacte positiu per al nostre futur, respectant el medi ambient i treballant per una societat més inclusiva i equilibrada.


UD Viladecans, CF Can Rull, CD Almeda, CF Gandesa, CF Ciudad Cooperativa, CF Tous, CEF Gironès - Sàbat o CF Vilanova de l'Aguda són alguns clubs que han gaudit d'un necessari canvi de gespa o estrena de catifa per primera vegada en la seva història.

Compromís amb el medi ambient


D'altra banda, a Sports&Landscape by Ignasi Senabre són conscients dels problemes que planteja l'ús de material plàstic, i degut al seu compromís amb el medi ambient, va rebre una subvenció per part de l'Agència de Residus de Catalunya per possibilitar el reciclatge de materials.

La renovació de la gespa de manera sostenible, el reaprofitament de farcits o l'estalvi d'emissions de CO2 són alguns dels objectius sostenibles que es plantegen a liderar.

Compromís social


Finalment, la Responsabilitat Social Corporativa també es troba integrada a Sports&Landscape by Ignasi Senabre i per aquesta raó formen part dels partners oficials de la Fundació Johan Cruyff.

Des de l'empresa es desenvolupen projectes enfocats a l'àmbit esportiu, des d'un punt de vista de camps de futbol. La seva àmplia experiència els permet oferir un acompanyament expert, integral i individualitzat als seus clients.


Objectiu


Durant aquests mesos, exposarem la importància que té una bona gespa artificial, però també el seu manteniment i responsabilitat que tenen els clubs i els Ajuntaments perquè es mantingui en un estat òptim per a la pràctica esportiva.

Sports&Landscape by Ignasi Senabre
Avinguda Can Bellet 40-42 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
93 176 00 12
TORNA
Et pot interessar
Sports&Landscape, instal·lació sostenible de gespa artificial
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB