Talavera: “Som una candidatura amb gent de futbol i no volem una FCF vinculada al passat”

GENERAL
Per Redacció el 18/05/2022
Talavera: “Som una candidatura amb gent de futbol i no volem una FCF vinculada al passat”
Fotògraf: 'Els Clubs Primer'
Eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol: Entrevista al candidat Àlex Talavera

Després del seu pas per la presidència de la Unió Esportiva Cornellà, Àlex Talavera encapçala la candidatura per a la presidència de l’FCF ‘Els Clubs, Primer’ (lema de la campanya). Després d’un any de reunions pel territori català parlant amb presidents i presidentes, Talavera es mostra convençut que pot liderar aquest canvi a la Federació “amb gent de futbol i sense cap vinculació amb el passat”.

 

El futbol és la meva vida. He jugat des de ben petit i l’esport ha sigut el meu model de vida. Més tard vaig fer el salt als despatxos amb la gestió d’entitats esportives. Crec que aquest aprenentatge el puc fer servir per a posar-ho a l’abast del futbol català”, ha afirmat Talavera, qui també ha analitzat la situació actual que travessa l’FCF, on reitera que “ha tocat fons”.  

 

Mai a la vida hem viscut una situació tan crítica. A nivell d’imatge, gestió, presa de decisions durant la pandèmia... Fa un any vaig començar a parlar amb gent i prens la decisió de liderar un canvi. A partir d’aquí inicies les visites per tot el territori parlant amb presidents i presidentes, i veus la problemàtica local de les diferents zones. T’adones compte que estem en un moment únic per fer un canvi”, ha assenyalat.   


 

El candidat a l’FCF ha deixat ben clar que compta amb un equip ben preparat en cadascun dels àmbits, comptant amb especialistes en el sector de l’economia, juristes, a més d’altres experts en recursos humans i futbol formatiu, confirmant “un equip multidisciplinari i professional”. 

 

Davant els rumors que en la seva llista d’equip de la candidatura hi havia antics membres de ja havien estat a l’FCF, Talavera ha afirmat que “l’estil de gestió el marca el president”. També ha indicat que la seva prioritat serà treure la Federació dels jutjats i afirma que es veu guanyador d’aquestes eleccions d'aquest diumenge 22 de maig.

TORNA
Et pot interessar
Talavera: “Som una candidatura amb gent de futbol i no volem una FCF vinculada al passat”
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB