El CD Can Parellada, la sensació egarenca de la temporada

TERCERA CATALANA
Per Daniel Melgar el 19/10/2023
El CD Can Parellada, la sensació egarenca de la temporada
Fotògraf: CD Can Parellada
Líder indiscutible del grup 7, amb ple de victòries en els primers cinc partits, van per feina amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens
El CD Can Parellada ha començat la temporada 2023 - 2024 de la millor manera possible. Amb un conjunt de resultats que fan goig. Cinc victòries en cinc partits. I en aquests cinc duels, només han encaixat un gol, a l'enfrontament que els va enfrontar al Llorençà. 

Els resultats han estat diversos, però amb un mateix resultat final: la victòria. A la primera jornada, van batre al FC Sant Quirze B, amb un solitari gol de José Navarro (0-1). Un partit on el guió el va dirigir l’equip de Terrassa. A la segona jornada van guanyar de forma contundent al CS Juan XXIII (3-0)...Una remuntada davant el Llorençà (1-4) i un triomf èpic al minut 90 contra la PB Ramon Llorens han permés als egarencs a somiar amb un objectiu ambiciós.

Daniel Alén és l’entrenador que dirigeix l’equip en aquesta dinàmica. Amb ell, van arribar 11 jugadors a l'estiu, i el club va anunciar 9 renovacions. Alén va agafar l’equip a la segona volta de la temporada 22-23, i amb un projecte emocionant, la directiva va voler confiar en ell. A GolCat parlem amb Alén sobre l’inici de l’equip i els objectius.


De quina manera se't planteja el projecte del Can Parellada? Perquè tu agafes l’equip a mitja temporada de la campanya passada. 
Feia anys que porto lligat al futbol base del club i sempre m’han valorat molt. El club em va donar confiança per millorar la situació, vàrem aconseguir la salvació a la penúltima jornada i em van plantejar la renovació.

Quin és l’objectiu de l’equip per aquesta temporada? 
Realment, l’únic objectiu que ens hem plantejat és fer un equip amb gent del barri o amb passat al club, ja sigui al primer equip o al futbol base i aconseguir l’estabilitat que no vam tenir l’any passat. Després d’això, tot el que vingui es benvingut.


En aquesta dolça situació, és difícil crear cada setmana l’onze inicial, veient el nivell tan bo que té l’equip?
Bé, tot l’equip està responent bé. Alguns juguen més, altres menys, però hi ha bon ambient. Vam tancar la plantilla buscant perfils similars. Tot i això, els nois entenen que cada partit és diferent i es necessiten perfils diferents de jugador.

En cas d’ascens, la idea de l’equip és mantenir un bloc jove o anar més per la veterania? 
Encara no ho hem pensat, però com he dit abans, volem gent que ja hagi estat o estigui a la casa. No volem pensar en el futur encara, volem gaudir el present. Ja hi haurà temps per treballar en la 24-25. 

Heu pensat en cap bogeria a fer? 
Jo segur que no em tallaré la cua, això per suposat. No tenim cap cosa en ment, ara per ara.

La temporada 2018 - 2019 va ser el darrer curs que el Can Parellada va trepitjar la Segona Catalana, en una curta experiència de només un any. Encara molt d'hora, l'equip de Terrassa molt mantenir aquesta dinàmica positiva de resultats i continuar liderant la classificació.
TORNA
Et pot interessar
El CD Can Parellada, la sensació egarenca de la temporada
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB