El planter de l'Alzamora agafa velocitat de creuer

TERCERA CATALANA
Per Andreu Rauet el 03/03/2023
El planter de l
Fotògraf: Alzamora CF
L'Infantil A és líder; positiu any per al Benjamí A i Juvenil C, exponents d’una bona temporada en tot el futbol base barceloní
Amb l’equador de la temporada ja superat, resten les últimes jornades de competició. Els mesos més decisius de la temporada, on es decidiran els ascensos, descensos, permanències, playoffs... molt en joc i poc marge de maniobra per a tots els equips. 

Viatgem fins a Can Dragó, Barcelona, on el planter de l'Alzamora CF disputa els seus partits. El club blanc-i-vermell, que enguany compleix 75 anys, té el seu primer equip consolidat a Tercera Catalana. 

Dels tres juvenils masculins que té l’Alzamora, a qui millor li va és al ‘C’, amb una engrescadora tercera plaça a la seva respectiva categoria. Josema González, responsable del futbol base de l’Alzamora, exposa que la temporada del Juvenil C no és cap sorpresa: "És un equip format fa diverses temporades, un bloc molt compacte que ja sap què és estar a dalt de la classificació i competir en aquesta part de la taula, per la qual cosa es compleix l'expectativa que en principi teníem", reconeix.


L’Infantil A, líder imbatut


Si baixem més categories, trobarem el gran referent del club aquest curs: l’Infantil A. És l'equip més en forma del club barceloní. L’equip que entrena Pol Rojas és líder invicte, havent guanyat els 16 partits que ha disputat fins el moment i amb la barbaritat de 143 gols a favor i només quatre en contra. 

Per a Josema González s’està assolint l’objectiu que es van fixar a principi de temporada: “L'efectivitat és del 100%. En 16 jornades disputades, han guanyat les 16, amb 143 gols a favor i 4 en contra. En aquest cas, s'està complint l'objectiu".Per últim, en Josema destaca també el bon paper del Benjamí A: "Format aquesta mateixa temporada, els nois ens estan donant moltes alegries, ja que, més enllà de l'excel·lent classificació, juguen molt bé a futbol i competeixen fins i tot un pas per davant de la seva edat"El Benjamí A de l’Alzamora és quart amb 37 punts en 17 jornades disputades, a només set punts del líder, el Sarrià B.

Al

Josema González fa una bona valoració general de tots el futbol base de l’Alzamora: "En línies generals, estem contents amb el desenvolupament de la temporada. Tot i que sempre hi ha expectatives que no es compleixen i sorpreses agradables amb què no comptes en primera instància”.

Tot i això, el coordinador barceloní és realista i sap que la temporada encara no ha acabat: "Cal esmentar que contínuament estem recordant als nostres entrenadors que transmetin als jugadors de tots els equips esmentats que encara no han guanyat res. Cal continuar treballant”. “Una mostra que gaudim de bona salut és que cada setmana vénen entre tres i quatre jugadors a inscriure's, per a nosaltres això vol dir que el nostre projecte es va consolidant”, conclou Josema.
TORNA
Et pot interessar
El planter de l'Alzamora agafa velocitat de creuer
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB