Fase de permanència i salvació assegurada

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 27/10/2022
Fase de permanència i salvació assegurada
Fotògraf: Manel Expósito
La retirada del Cerdanyola FC B al subgrup 4B de Segona Catalana beneficiarà a tres conjunts en la segona fase
A finals del passat mes de setembre vam avançar a GolCat la retirada del Cerdanyola FC B al subgrup 4B de Segona Catalana. Una possibilitat que, finalment, es va executar 24 hores més tard.

Aquest fet excepcional tindrà les seves conseqüències positives i negatives a tot el grup 4 de la segona regional catalana. Primerament, els punts ja no es podran tenir en compte de cara a la segona fase, sinó que l'FCF haurà d'activar els coeficients, és a dir, s'haurà de fer una mitjana de punts per partits disputats perquè es puguin classificar els equips a la taula (un merder, vaja).

Una circumstància que podria ser determinant: quants punts haurien pogut sumar els equips davant el Cerdanyola B? Haurien sigut claus per assolir els objectius? Bé, no trucarem Sandro Rey per esbrinar-ho.


L'altre notícia - aquesta absolutament positiva - serà la salvació matemàtica de tres equips tot i no disputar la fase d'ascens a Primera Catalana. Ho expliquem: aquells conjunts que hagueren disputat la segona fase al mateix grup que el Cerdanyola FC B estaran matemàticament salvats.

El filial 'verd' finalitzarà la primera fase del subgrup 4B en 11a posició i, automàticament, finalitzarà en quarta posició del grup de permanència 2, juntament amb el 4t classificat del subgrup 4B i els equips 7è i 9è classificat del subgrup 4A

D'aquesta manera, ja que únicament descendeix el quart classificat de cada grup de permanència, no tindrà cap objectiu competitiu, més enllà de disputar quatre "partits amistosos" abans de tancar la temporada 2022 - 2023.
TORNA
Et pot interessar
Fase de permanència i salvació assegurada
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB