La Unió Esportiva Segur torna a Segona Catalana després de 6 anys

PRIMERA CATALANA
Per Minerva Pacheco el 02/06/2023
La Unió Esportiva Segur torna a Segona Catalana després de 6 anys
Fotògraf: UE Segur
Històric retorn del conjunt de Sergio Juste a Segona Catalana després de conquerir el grup 3 de Tercera Catalana
La Unió Esportiva Segur s’ha proclamat campiona de lliga del grup 3 de Tercera Catalana en guanyar 2-0 al Riudoms i a falta de dues jornades per acabar la competició. L’equip de Sergio Juste, amb 74 punts, ja és campió de lliga.

Una lliga molt treballada i amb molt de Compromís per part del staff tècnic i els jugadors. “La temporada ha sigut magnífica, els jugadors s’ho han treballat molt i han fet molt bon treball durant aquesta temporada donant el 100% de cadascú. Estic molt orgullós de la feina que han fet”, explica Juste.

El Segur ha guanyat 24 partits, ha empatat 2 i ha perdut 4. El camp del Segur de Calafell ha sigut un fortí per l’equip de Juste. Unes xifres que parlen per si soles de tot el treball aconseguit durant la temporada.


Juste va arribar fa uns anys a la UE Segur per dirigir al filial del club a Quarta Catalana i el va aconseguir portar a Tercera Catalana, però es va renunciar a pujar perquè el club no el podia mantenir. Aquesta temporada, la directiva va confiar en ell per portar el Primer Equip i no ha defraudat. Ha aconseguit que després de 7 anys, el Segur torni a competir a Segona Catalana.

L’objectiu a principi de temporada no era especialment ascendir, però la bona evolució que han fet tot els jugadors al llarg de l’any els ha portat a ser el millor equip del grup 3 de la categoria i aconseguir la lliga. A principi de la competició es va formar un equip amb jugadors molt joves, amb molta qualitat, molta tècnica i amb ganes de competir. “Ascendir no era l’objectiu principal, vam fer un equip jove i sabíem que podíem quedar per la part de dalt, però el treball i esforç han donat resultat”, assenyala el míster.


Per a Juste aquesta fita és molt important per a la seva carrera professional, per tot el que ha lluitat i treballat dia a dia i per tot el que s’ha implicat en aquest esport que tant li agrada. És difícil guanyar lligues en aquestes categories, però amb implicació i esforç s'ha aconseguit. “És un orgull guanyar aquesta lliga. Per a mi significa que estem fent les coses bé com a entrenador i que anem per bon camí”.

Ara, l’equip de Segur de Calafell té un nou repte: mantenir-se i adaptar-se a Segona Catalana i aconseguir fer una bona temporada. Una categoria nova per als jugadors que l’esperen amb moltes ganes i il·lusió. Els jugadors i staff tècnic ja es preparen per a aquesta nova etapa on demostraran tot el que saben fer. “Serà un any difícil perquè la categoria de Segona Catalana t'exigeix moltes més coses. El primer any serà per adaptar-nos una mica i veure com és la categoria i després intentar competir”.

Èxits i encerts en aquesta nova categoria!
TORNA
Et pot interessar
La Unió Esportiva Segur torna a Segona Catalana després de 6 anys
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB