Manel Beneite, de Lloreda a lluitar per un somni professional

GENERAL
Per Igor Ribas el 09/11/2022
Manel Beneite, de Lloreda a lluitar per un somni professional
Fotògraf: CF Damm
El defensa badaloní defensa samarreta del CF Damm a Divisió d'Honor Juvenil, després del seu Pas pel RCD Espanyol
Manel Beneite (Badalona, 2004) juga actualment al Juvenil A del C.F. Damm, després de tancar cicle al RCD Espanyol. El jugador badaloní ha defensat fins a quatre samarretes durant la seva carrera esportiva. La seva formació va començar en el club del seu barri, el C.F. Lloreda.

Gràcies a la seva aportació ofensiva i el seu talent al camp, en categoria benjamí va fer un salt qualitatiu marxant al club gran de la ciutat, el CF Badalona, i aquesta oportunitat li va obrir les portes cap a un futbol més exigent.


Aquesta trajectòria sempre ha estat ascendent i el seu fitxatge pel RCD Espanyol i la seva convocatòria amb la selecció espanyola en són dós exemples, a l'abast de molt pocs jugadors privilegiats.

Aquesta temporada tancarà la seva etapa formativa al Juvenil A del CF Damm, després de tancar cicle al RCD Espanyol, tot i que Beneite no es conforma amb finalitzar aquest any el seu vincle amb el futbol i continuarà treballant per a complir somnis que l'acabin convertint en un referent a curt termini.
TORNA
Et pot interessar
Manel Beneite, de Lloreda a lluitar per un somni professional
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB