Paje: "S'ha de ser valent i la proposta de la Montañesa és un gran repte"

PRIMERA CATALANA
Per Manel Expósito el 24/11/2021
Paje: "S
Fotògraf: Manel Expósito
El tècnic Raúl Paje torna a les banquetes de Primera Catalana després d'acceptar la banqueta a Nou Barris
La banqueta de Primera Catalana que menys possibilitats tenia de produir-se un canvi de rumb i de timoner ha estat de les més matineres que han anunciat un relleu d'entrenador. El CF Montañesa no s'ha adaptat com podia preveure a la nova categoria i quatre derrotes en els darrers cinc partits han sentenciat Ramón María Calderé

Un adéu que ha tingut la conseqüent arribada de Raúl Paje al club de Nou Barris. Tot un històric en les darreres temporades a la UD Viladecans durant les darreres cinc temporades i mitja i que a partir d'aquest cap de setmana tindrà un nou repte personal en una nova demarcació. 

"Estic molt content perquè estem parlant d'un salt de qualitat des de tots els punts de vista i s'ha d'aprofitar aquesta oportunitat. Hi havia d'altres opcions però s'ha de ser valent i això és un gran repte. Estic molt agraït per la confiança de Pedro (president) i Toni (director esportiu). Ara s'ha de crear un gran vestidor, una gran idea, una bona gestió del grup i que la prioritat sigui l'equip i no el jugador", valora Paje en el seu primer dia com entrenador de la Monta. 


El conjunt 'borinot' tenia el gran objectiu a l'estiu de tornar a Tercera Divisió però el darrer mes de competició ha condicionat força les fites a assolir a curt termini. 

"Evidentment, l'objectiu a la Montañesa és intentar recuperar la categoria que es va perdre l'any passat però la situació ara mateix és una altra. Primer ens hem d'identificar amb un sistema de joc i s'ha de trencar aquesta mala dinàmica i deixar enrere aquesta posició. La Primera Catalana és una categoria molt exigent en què és igual com et diguis. Si no estàs bé i no coneixes la categoria qualsevol equip et pot guanyar. Comencem de zero i queden 18 jornades", reflexiona Paje.

Per al nou dirigent de la Monta, el principal objectiu durant aquesta darrera setmana de novembre i dues de desembre serà "treballar bé per tornar a guanyar un partit i començar a sumar". "L'objectiu és crear una bona base i guanyar confiança per anar superant els pròxims partits".


Que l'equip barceloní té un autèntic equip d'estrelles no és cap secret, però des del nou cos tècnic són conscients que del passat no és viu i s'ha de demostrar la qualitat a la gespa. "Des de fora, la plantilla de la Montañesa és molt bonica però els jugadors juguen a Primera Catalana. Tothom et voldrà guanyar i tothom et vol guanyar amb les seves armes. Ara s'haurà de fer més que ells. Els noms no guanyen partits, ara s'ha de gestionar tot el joc i que els resultats siguin positius", afegeix Paje. 

L'arribada de Raúl Paje a Nou Barris serà la seva segona etapa al futbol amateur, després de tancar un cicle agredolç a Viladecans. Per motius de salut va haver de fer un 'break' a cinc jornades de la conclusió de la temporada 2019 - 2020 i aquesta temporada es va tancar la possibilitat de seguir al club. 

Durant els darrers cinc mesos sense entrenar cap equip, Paje sempre ha continuat molt lligat al futbol català. "Any sabàtic? Sense futbol jo no puc viure. Mai he estat aturat. Sempre he estat veient partits i he tingut diverses propostes. Tenir aquesta oportunitat d'entrenar després de vuit jornades de lliga a Primera Catalana s'haurà d'aprofitar", sentència Paje. 
TORNA
Et pot interessar
Paje: "S'ha de ser valent i la proposta de la Montañesa és un gran repte"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB