Yeray Moreno, regidors d'Esports de Salou: "Part del nostre PIB depèn d'esdeveniments com el Mare Nostrum"

GENERAL
Per Redacció el 26/03/2024
Yeray Moreno, regidors d
Fotògraf: Mare Nostrum Cup
La ciutat de Salou s'engalana per la inauguració de la 22a edició del Mare Nostrum Cup aquest proper dijous 28 de març
La tradicional desfilada del Mare Nostrup Cup ha començat el seu compte enrere. Aquest proper dijous 28 de març s'organitzarà al Passeig Marítim de Salou la inauguració d'un dels esdeveniments esportius més mediàtics a nivell internacional a la ciutat, amb una nova xifra record. 

464 equips participants, 9.000 esportistes i 40.000 pernoctacions són les dades oficials des de l'organització de l'esdeveniment més gros a Catalunya durant la setmana santa i un dels grans torneigs que se celebren arreu d'Europa, amb entitats participants d'arreu del món.

"El Mare Nostrum és el torneig més gran que s'organitza a Salou durant la Setmana Santa i és quan més activitat i moviment hi ha al municipi. A més a més, gràcies a aquesta organització esportiva hi ha molts hotels i càmpings que no obririen. I això és una part molt important que ens dona vida al nostre municipi i a tot el territori de la Costa Daurada", pronuncia Yeray Moreno, Regidor d'Esports de Salou, a GolCat.


Els organitzadors de torneigs i esdeveniments esportius treballen durant tot l'any perquè la seva activitat sigui perfecta durant només 3-4 dies: "Què vol dir això? Que durant tot l'any estem en contacte i mantenim una relació i comunicació molt estreta i constant", reconeixen des de l'Ajuntament. 

El Mare Nostrum "és el torneig que més impacte econòmic genera a Catalunya i s'ha convertit en un torneig essencial a Salou i als municipis més propers". Moreno reconeix que "el PIB a Salou depèn del turisme esportiu" i estan molt contents que així sigui, ja que beneficia a molts sectors". 


El vincle empresarial entre l'Ajuntament de Salou, Futbol Salou i l'organització Mare Nostrum té un vincle positiu, tal com reconeix el regidor d'Esports del municipi de la Costa Daurada: "Tot empresari saludable, pot oferir el que sigui possible a Salou per tal de desenvolupar la seva organització a la ciutat. Per a nosaltres, és molt bonic veure tot el Passeig Marítim ple a vessar de joves esportistes d'arreu del món. Des de la ciutat col·laboren les entitats, com els gegants o l'organització d'una batucada".

TORNA
Et pot interessar
Yeray Moreno, regidors d'Esports de Salou: "Part del nostre PIB depèn d'esdeveniments com el Mare Nostrum"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB