Andrés González, Santfeliuenc: "La nostra idea és recuperar la Tercera Divisió"

PRIMERA CATALANA
Per Manel Expósito el 26/09/2022
Andrés González, Santfeliuenc: "La nostra idea és recuperar la Tercera Divisió"
Fotògraf: Manel Expósito
El tècnic santfeliuenc acumula 16 temporades al club del Baix Llobregat i és un dels aspirants al grup 3 de Primera Catalana
L'ambició a Les Grases perquè el primer equip del Santfeliuenc FC torni a trepitjar categoria nacional enceta motors aquest cap de setmana amb l'inici de la Primera Catalana 2022 - 2023. Andrés González iniciarà el 16è curs a la banqueta blanc-i-blava i s'aproparà als 600 enfrontaments dirigits (suma 535 enfrontaments per ser exactes).

El tècnic riberenc acumula dos ascensos històrics a l'entitat i vol que aquest curs en siguin tres. Coneixem el repte i il·lusió que es vol contagiar aquest any a Sant Feliu de Llobregat. 

Quines són les aspiracions 2022 - 2023 al Santfeliuenc?
Ens hem d'adaptar a la nostra realitat, però tenim un projecte ambiciós. Volem fer la millor temporada possible, sense obligar-nos a res. Al Santfeliuenc volem fer el millor any possible per estar a la part alta de la taula i tenir aquesta sort que sempre cal per arrodonir els objectius. Serà una temporada disputada. 

No hi haurà viatges a Lleida aquesta temporada i tampoc rivalitat directa amb Atlètic Lleida o Mollerussa, aspirants al grup 2. 
Això no se sap mai si és bo o no. Als clubs sempre mirem que econòmicament els desplaçaments siguin assequibles. No és gaire agradable fer un desplaçament a Ascó un diumenge a les 8 del matí. Esportivament, a tots els grups hi ha rivals forts i rivals més modestos, però que després sorprenen...la Primera Catalana té les seves característiques i dificultats. 


A l'enquesta de GolCat sobre aspirants al títol, el Reus FC Reddis apareix al capdavant de la llista. Cap sorpresa?
Tothom coneix quina és la realitat que hi ha a Reus i les aspiracions al club. L'objectiu allà és quedar campió per pujar a Tercera. 

I al Santfeliuenc?
Jo vull pujar a Tercera. El Santfeliuenc ha estat a Tercera uns quants anys, ens ha agradat molt la categoria i si hem estat un bon grapat de temporades és perquè hem estat bé i tenim nivell per estar-hi, ho volem intentar. Si no s'aconsegueix? Doncs també hi ha el premi de la Superlliga Catalana, que jo ho veig com mantenir la categoria. Les condicions seran una mica millor, amb previsibles subvencions, però seguim al mateix esglaó. L'ambició és màxima, però sempre amb humilitat.


15 anys d'Andrés González al Santfeliuenc, més de 500 partits i supera els 1.000 punts. Això és una bogeria.
Sóc conscient dels anys que porto a Sant Feliu de Llobregat (riu). Estic a gust, estic bé i el futbol és la meva passió. Sant Feliu és casa meva i em deixen gaudir d'aquesta passió. La dedicació i objectiu és oferir la meva millor versió i això és indiscutible. 

No el vull jubilar del Santfeliuenc, però marxar amb el primer equip a Tercera Divisió és l'objectiu?
Evidentment, aquesta és una possibilitat. Estic més a prop de plegar que no pas de la meva primera temporada que vaig començar a Sant Feliu. Tenim un bon grapat de jugadors que continuen al grup i la idea des de la primera jornada de lliga és recuperar la Tercera Divisió. Tant de bo es pugui ascendir al Santfeliuenc novament al primer nivell del futbol català. 
TORNA
Et pot interessar
Andrés González, Santfeliuenc: "La nostra idea és recuperar la Tercera Divisió"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB